Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013


Καλημέρα και καλή δύναμη. Με ηλιοφάνεια ξεκίνησε η μέρα σήμερα. Ξεκινήστε την μέρα σας με χαμόγελο.  Εμείς κάναμε πρωί πρωί τις αγορές μας πήραμε θέσεις στην κουζίνα μας και σας περιμένουμε να απολαύσουμε τις μοναδικές μας γεύσεις και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε γιατί το χαμόγελο είναι κολλητικό.  Όταν κάποιος χαμογελά μπορεί να φωτίσει τον χώρο, να φτιάξει την διάθεση των γύρω του και να τα κάνει όλα με περισσότερο κέφι. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο φέρνει χαρά, την οποία μπορεί να μεταδώσει και σε άλλους. Συνεχίζουμε με μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε για μαγείρεμα. 



  1. Προτιμήστε να αγοράσετε ολόκληρα αντί για τριμμένα. Όταν είναι ολόκληρα, τα μπαχαρικά και τα βότανα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όταν μαγειρεύετε, τρίψτε την ποσότητα που σας χρειάζεται.
  2. Προτιμήστε να κάνετε τις αγορές σας από μαγαζιά με αρκετή κίνηση, για να είστε σίγουροι πως τα μπαχαρικά που θα αγοράσετε θα είναι φρέσκα.
  3. Ένας τρόπος για να ελέγξετε τη φρεσκάδα τους είναι το χρώμα. Φροντίστε να έχουν ζωντανό και ομοιόμορφο χρώμα. Εάν αγοράζετε χύμα μπαχαρικά και βότανα, μυρίστε τα. Η μύτη σας θα σας καθοδηγήσει στα πιο φρέσκα!
  4. Μην αγοράζετε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που θα χρησιμοποιήσετε μέσα στους επόμενους 6 μήνες με 1 χρόνο.