Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Πάμε δυνατά για τα Χριστούγεννα φυλάξτε τον καλύτερο εαυτό σας για τις γιορτές το έχουμε ανάγκη όλοι. Εμείς οι φίλοι μας τα παιδιά μας. Καθαρό μυαλό καθαρές αποφάσεις και λίστα με το τι θα κάνουμε, τι θα αγοράσουμε, που θα πάμε, τι θα μαγειρέψουμε εκείνες τις ημέρες. Τώρα είναι η εποχή του στολισμού του σπιτιού, είναι καλό να το στολίσουμε για να αλλάξει η διαθεσή μας υπάρχουν καλά και όχι ακριβά προϊόντα για να κάνουμε ένα στολισμό. Τραπεζομάντιλα κεριά κ.λ.π. Εμείς από την πλευρά για όλες τις επόμενες ημέρες θα σας μιλήσουμε  πως θα ψωνίσετε ποιοτικά τι πρέπει να προσέξετε. «Τον χασάπη δεν τον κάνεις φίλο με τίποτα!» και είναι ακριβώς έτσι, γι' αυτό και ακούω βερεσέ όσους ισχυρίζονται ότι ψωνίζουν πάντα το καλύτερο κρέας από έναν φίλο τους χασάπη. Οι σεφ της πόλης μας, ακόμη και αυτοί των μεγαλύτερων εστιατορίων, έχουν να διηγηθούν διάφορα, «απείρου κάλλους» περιστατικά με τους χασάπηδες, ενώ στις μαγειρικές σχολές του εξωτερικού οι υποψήφιοι αρχιμάγειρες μαθαίνουν πώς να «σημαδεύουν» το κρέας που παραγγέλνουν ώστε να τσεκάρουν ότι είναι το ίδιο με αυτό που τελικώς παραλαμβάνουν στο εστιατόριο... Όλα αυτά τα γράφω για να δείξω ότι το κρέας είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση ακόμη και για τους έμπειρους επαγγελματίες της κουζίνας, γι' αυτό και ως καταναλωτές θα πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας το χρόνο να μάθει πρώτα να το αναζητά, στη συνέχεια να το αγοράζει και τέλος να το μαγειρεύει.
ΛΑΔΕΡΑ
Γίγαντες
Σπανάκια μαυρομάτικα
Μανιτάρια κρασάτα
ΚΡΕΑΤΑ
Χοιρινό σέλινο
Σμυρναίικα
Κατσίκι λεμονάτο
ΣΧΑΡΑΣ
Χοιρινή 
Μοσχαρίσια
Ψαρονέφρι
Συκώτι μοσχαρίσιο
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1919: ο Έλληνας πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος αναχωρεί για το Παρίσι, με σκοπό να παραβρεθεί στον καταρτισμό της οριστικής Συνθήκης Ειρήνης με την Τουρκία, της Συνθήκης των Σεβρών.
1929: παραιτείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Παύλος Κουντουριώτης, για λόγους υγείας. Αντικαταστάτης του εκλέγεται ο Αλέξανδρος Ζαΐμης 
2002: ο γ.γ του ΟΗΕ παραδίδει στην ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή πλευρά το αναθεωρημένο σχέδιο του για την επίλυση του Κυπριακού. Η ελληνοκυπριακή πλευρά διαπιστώνει βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό κείμενο.