Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΕΜΠΤΗ 02/05/2019

Καλημέρα καλή δύναμη, χαμογελάστε όσο πιο έντονα μπορείτε. Ξεκινάει μια ακόμη ημέρα όμορφη είναι με μπόλικο ήλιο και όχι πολύ υγρασία. Πήγαμε στην αγορά βρήκαμε πολύ ωραία προιόντα και αποφασίσαμε σήμερα να δώσουμε έμφαση στα λαδερά και στα ψάρια, χωρίς όμως να λείπουν τα κρεατικά.
7 μυστικά για τα ψάρια
1. Tα μικρά ψάρια είναι γευστικότερα από τα μεγάλα.
2. Tα σκουρόχρωμα ψάρια του ίδιου είδους είναι τα νοστιμότερα. Aν, για παράδειγμα, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον κόκκινο σκορπιό και το μαύρο, πιο νόστιμος είναι ο μαύρος.
3. Tα σκουρόχρωμα ψάρια είναι πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά από τα ανοιχτόχρωμα.
4. Tα μικρά ψάρια είναι νοστιμότερα από τα ηλικιωμένα. Για παράδειγμα, το μαριδάκι είναι νοστιμότερο από τη μαρίδα.
5. Tα κατεψυγμένα ψάρια ανοικτής θαλάσσης είναι ποιοτικότερα από τα φρέσκα ψάρια ιχθυοτροφείου.
6. Tα ψάρια εποχής είναι τα καλύτερα από όλα. Καλοκαιρινά ψάρια είναι: οι κουτσομούρες, τα μελανούρια, τα λυθρίνια, οι σαρδέλες, οι σάλπες, οι κολιοί.
7. Tα γυαλιστερά ψάρια είναι φρεσκότερα από τα θαμπά. 

πηγη  https://www.vita.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΣΑΡΔΕΛΛΑ
ΓΑΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑ
ΣΤΕΙΡΕΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙ
ΓΑΡΙΔΑ
ΧΤΑΠΟΔΙ