Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/04/2019

Καλημέρα και και δύναμη. Χαμόγελο και καλή διάθεση να έχουμε. Προχωράμε δυνατά ο καιρός άνοιξε το ίδιο πιστεύω και η διάθεση μας, εάν αυτό δεν γίνεται μαγειρέψτε κάτι όμορφο δημιουργήστε και αμέσως μέσω της δημιουργίας θα φωτίσετε ολόκληροι.
Μάθε λοιπόν, πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες και πολύ υγιεινές τροφές που μπορείς να φας, εάν θέλεις να ενισχύσεις τη διάθεση σου.
Κρόκοι αυγών
Οι κρόκοι αυγών είναι μια καλή πηγή βιταμίνης D, η οποία είναι και ο ρυθμιστής της σύνθεσης σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ευρεία ποικιλία λειτουργιών και συμπεριφορών στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με όλα τα αυγά.
Είναι προτιμότερο να επιλέγεις αυγά ελευθέρας βοσκής, μιας και αυτά τα κοτόπουλα έχουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο και στο φως του ήλιου, που είναι απαραίτητο για την παραγωγή βιταμίνης D.
Σοκολάτα
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μειώνει την έκκριση κορτιζόλης (η ορμόνη που σχετίζεται με το άγχος) βραχυπρόθεσμα όταν εκτίθεσαι σε μια στρεσογόνο κατάσταση. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό έχει να κάνει με το περιεχόμενο φλαβονοειδών (αντιοξειδωτικό) στη μαύρη σοκολάτα. Ίσως γι’ αυτό και να πέφτουμε με τα μούτρα στο παγωτό σοκολάτας, όταν νιώθουμε άγχος.

Είναι και άλλες πολλές θα τα δούμε στο μέλλον.
πηγη  www.queen.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ