Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΕΜΠΤΗ 28/03/2019

Καλημέρα και καλή δύναμη. Προχωράμε για την άνοιξη και ότι και να κάνει ο καιρός είναι στα τελευταία του καμώματα μέχρι να προχωρήσουμε σε πιο ζεστές ημέρες. Εμείς πάντως έχουμε ζεστή καρδιά και όλα τα αντιμετωπίζουμε. 
Να μιλήσουμε λίγο και για φαγητό που είναι και το αντικείμενο μας, τώρα την σαρακοστή πιστεύω ότι περίοπτη θέση κατέχει η ταραμοσαλάτα. Με διαφορά, το γευστικότερο πιάτο της Σαρακοστής. Φυσικά φτιάχνεται με τον ταραμά, που είναι τα αυγά του μπακαλιάρου. Πριν φύγετε από τη σελίδα όσοι δεν τρώτε ψάρια, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές!!!:)
Η ταραμοσαλάτα δεν μυρίζει και δεν έχει τη γεύση ψαριού. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρώνε ψάρια, αλλά λατρεύουν την ταραμοσαλάτα.
Ο λόγος είναι, πως η ταραμοσαλάτα παίρνει από τα αυγά των ψαριών μόνο την αλμύρα και την καπνιστή γεύση και τα συνδυάζει με την ένταση του κρεμμυδιού και το άρωμα του ελαιόλαδου. Σε αυτά προστίθεται και ο φρέσκος χυμός λεμονιού που θα "σπάσει" κάθε υποψία ψαριού.
Η βάση για το ορεκτικό αυτό είναι το ταπεινό ψωμί (μόνο ψίχα) το οποίο μουσκεύουμε σε νερό και στύβουμε καλά πριν το χρησιμοποιήσουμε.

πηγη  https://www.littlecookingtips.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ