Καλημέρα και καλή δύναμη. Προχωράμε για την άνοιξη και ότι και να κάνει ο καιρός είναι στα τελευταία του καμώματα μέχρι να προχωρήσουμε σε πιο ζεστές ημέρες. Εμείς πάντως έχουμε ζεστή καρδιά και όλα τα αντιμετωπίζουμε.
Να μιλήσουμε λίγο και για φαγητό που είναι και το αντικείμενο μας, τώρα την σαρακοστή πιστεύω ότι περίοπτη θέση κατέχει η ταραμοσαλάτα. Με διαφορά, το γευστικότερο πιάτο της Σαρακοστής. Φυσικά φτιάχνεται με τον ταραμά, που είναι τα αυγά του μπακαλιάρου. Πριν φύγετε από τη σελίδα όσοι δεν τρώτε ψάρια, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές!!!:)
Η ταραμοσαλάτα δεν μυρίζει και δεν έχει τη γεύση ψαριού. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρώνε ψάρια, αλλά λατρεύουν την ταραμοσαλάτα.
Ο λόγος είναι, πως η ταραμοσαλάτα παίρνει από τα αυγά των ψαριών μόνο την αλμύρα και την καπνιστή γεύση και τα συνδυάζει με την ένταση του κρεμμυδιού και το άρωμα του ελαιόλαδου. Σε αυτά προστίθεται και ο φρέσκος χυμός λεμονιού που θα "σπάσει" κάθε υποψία ψαριού.
Η βάση για το ορεκτικό αυτό είναι το ταπεινό ψωμί (μόνο ψίχα) το οποίο μουσκεύουμε σε νερό και στύβουμε καλά πριν το χρησιμοποιήσουμε.
πηγη https://www.littlecookingtips.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Να μιλήσουμε λίγο και για φαγητό που είναι και το αντικείμενο μας, τώρα την σαρακοστή πιστεύω ότι περίοπτη θέση κατέχει η ταραμοσαλάτα. Με διαφορά, το γευστικότερο πιάτο της Σαρακοστής. Φυσικά φτιάχνεται με τον ταραμά, που είναι τα αυγά του μπακαλιάρου. Πριν φύγετε από τη σελίδα όσοι δεν τρώτε ψάρια, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές!!!:)
Η ταραμοσαλάτα δεν μυρίζει και δεν έχει τη γεύση ψαριού. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρώνε ψάρια, αλλά λατρεύουν την ταραμοσαλάτα.
Ο λόγος είναι, πως η ταραμοσαλάτα παίρνει από τα αυγά των ψαριών μόνο την αλμύρα και την καπνιστή γεύση και τα συνδυάζει με την ένταση του κρεμμυδιού και το άρωμα του ελαιόλαδου. Σε αυτά προστίθεται και ο φρέσκος χυμός λεμονιού που θα "σπάσει" κάθε υποψία ψαριού.
Η βάση για το ορεκτικό αυτό είναι το ταπεινό ψωμί (μόνο ψίχα) το οποίο μουσκεύουμε σε νερό και στύβουμε καλά πριν το χρησιμοποιήσουμε.
πηγη https://www.littlecookingtips.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ