Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

Μ.ΤΡΙΤΗ

Καλημέρα χαμογελο και καλή διάθεση για όλο τον κόσμο. Περνάτε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε και μπείτε στο πνευμα των ημερών. Τα ψώνια ο καλωπισμος των σπιτιών και των μαγαζιών θα σας δώσει την ενέργεια που χρειαζόσαστε. 
Όταν αγοράζετε κεφαλόποδα, δηλαδή χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, ο καταναλωτής θα τα βρει στην αγορά σε τρεις κατηγορίες: ως νωπά, ως κατεψυγμένα και ως αποψυγμένα.
Για τα νωπά, συγκεκριμένα, οι ειδικοί συνιστούν να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην οσμή, καθώς αυτή θα πρέπει να είναι οσμή της θάλασσας και όχι οσμή αμμωνίας ή οποιαδήποτε άλλη οσμή, ξένη προς το προϊόν. Επίσης, η επιφάνεια του σώματος του αλιεύματος θα πρέπει να είναι υγρή και γυαλιστερή. Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη είναι τα πλοκάμια και οι βεντούζες, τα οποία θα πρέπει να είναι ανθεκτικά στο τράβηγμα, ενώ η σάρκα θα πρέπει να είναι συμπαγής, ελαστική και γυαλιστερή. Τα μάτια επίσης θα πρέπει να είναι γυαλιστερά, «ζωηρά» και χωρίς κηλίδες, ενώ η συχνότερη αλλοίωση που μπορεί να εντοπίσει κανείς είναι ο ροζ χρωματισμός της επιφάνειας της σάρκας τους.
- Για τα κατεψυγμένα προϊόντα, ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει ότι διατίθενται προς κατανάλωση χωρίς παραμορφώσεις και με ένα απαλό στρώμα πάγου επάνω τους, ενώ για τα αποψυγμένα πρέπει να αναγράφεται «προϊόν απόψυξης», το είδος του αλιεύματος καθώς και οι ημερομηνίες συσκευασίας και λήξης. Όταν γίνεται απόψυξη από τον καταναλωτή, το αποψυγμένο προϊόν πρέπει να φέρει το χρώμα και την οσμή των νωπών.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΡΥΖΙ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ  
ΜΑΥΡΟ ΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΑΡΑΚΑΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
ΑΛΛΑ  ΚΟΛΠΑ
ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
ΦΑΒΑ ΛΑΘΟΥΡΙ  ΦΕΝΕΟΥ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ  
ΤΑΡΑΜΑΣ ΛΕΥΚΟΣ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΑΡΟΤΟΥ