Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΔΕΥΤΕΡΑ 01/08/2016

Καλημέρα και καλή δύναμη. Καλό μηνά να περασετε ένα υπεροχο Πάσχα του καλοκαιριού.
Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κάθε καλοκαίρι στις 15 Αυγούστου, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάζουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον θάνατο της Θεοτόκου, την ταφή, την ανάσταση και τη μετάστασή Της στους ουρανούς. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με νηστεία που διαρκεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας έτσι ο εορτασμός αυτός το λεγόμενο «Πάσχα του Καλοκαιριού».
Η ουσία του εορτασμού είναι ότι όλοι μας, σε όποιο μέρος της χώρας μας και αν βρεθούμε, προσκαλούμαστε να συμμετάσχουμε με το πνεύμα και την ψυχή μας στις θρησκευτικές τελετές, στις ψαλμωδίες και στις προσευχές εξυμνώντας τη Θεοτόκο. Το θρησκευτικό μας συναίσθημα βρίσκει την υπέρτατη έκφρασή του στην ατμόσφαιρα ιερής συγκίνησης που χρωματίζει κάθε στιγμή της ημέρας. Η αγάπη των πιστών για την Παναγία εκφράζεται με τον περίτεχνο στολισμό της εικόνας της, ο οποίος διαφέρει από τόπο σε τόπο και από εκκλησία σε εκκλησία, ενώ η τελετή της περιφοράς της γεμίζει με ιερό δέος τους δρόμους των πόλεων και των χωριών.
Επισκέπτες αλλά και Έλληνες από όλο τον κόσμο επιλέγουν αυτή τη χρονική στιγμή για να ταξιδέψουν στη χώρα μας και να αποτελέσουν μέρος της βαθιάς κατανυκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται από τις θρησκευτικές τελετές και τους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου.


ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΣΤΕΙΡΕΣ    ΣΑΡΓΟΙ
45.00€


ΓΑΥΡΟΣ
7.00€
ΘΡΑΨΑΛΟ ΓΟΝΟΣ
10.00€
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΣΧΑΡΑΣ
10.00€
ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
10.00€
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ
8.00€
ΣΑΡΔΕΛΑ  ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΦΙΛΕΤΟ
8.00€
ΓΑΡΙΔΑ
10.00€
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ Α.Α.Α.
45.00€
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
10.00