Καλημέρα και καλή δύναμη. Πάμε για ένα υπέροχο πρωινό, να περάσουμε καλά. Τα ψώνια μας τα κάναμε από την λαϊκή αγορά, πλούσια προϊόντα της Μεσσηνιακή γης είχε και σήμερα το παζάρι. Τώρα ήρθε η ώρα να τα παντρέψουμε για να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Και λίγες συμβουλές για το τηγάνισμα. Όταν σοτάρετε μην πετάτε τους χυμούς και τα υπολείμματα του τηγανιού.Χρησιμοποιήστε τα για να φτιάξετε σάλτσες που θα έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά.
Για να μην… εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
Φροντίστε τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται.
Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, κ.τ.λ.
Επίσης, λίγο αλάτι (μια κουταλιά περίπου) στη μέση του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνεται το λάδι θα βοηθήσει αρκετά.
Επίμονη μυρωδιά τηγανίσματος;
Για να μη μυρίζει τηγανίλα όλο σας το σπίτι κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού.
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266