Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες καθόσον σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Στυλιανού.
Θέλω χαμόγελο και θετική διάθεση και εάν δεν μπορείτε οι επιλογές που έχετε για να ξεφύγετε και να αλλάξετε διάθεση είναι πολλές. Παραλία, κάστρο, Βέργα, λαϊκή αγορά. Ότι και να διαλέξετε θα ξεφύγετε από την καθημερινοτητά σαςκαι θα σας αλλάξει η διάθεση. Εάν και νομίζω το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την εποχή είναι να βοηθήσετε  τους φίλους σας στην ελαιοκομιδή. Καιρός να γυρίσουμε στην  φύση και να βρεθούμε με φίλους κοντά ανταποδίδοντας την φιλία με εργασία. Να ξέρετε σε περίοδο κρίσεως είναι πολύ καλό να βρισκόμαστε με τους γύρω μας βοηθώντας σε εργασίες κάνει καλό σε εμάς αλλά και στους διπλανούς μας έχουμε ανάγκη ο ένας από τον άλλον. Και τι καλύτερο φυσικά από ένα καλό πικ νικ στην εξοχή.  Για να επιστρέψουμε στην φύση, πρέπει να θυμηθούμε τι αξίζει. Οργανώστε, λοιπόν, με φίλους, τον φίλο, τα παιδιά, τον σύζυγο, τους παππούδες το τέλειο πικνίκ. Δεν έχει σημασία τι θα βάλετε μέσα στο καλάθι. Σίγουρα φρούτα και λαχανικά, τυριά και αλλαντικά, πράγματα που τρώγονται με το χέρι. Συνταγές σάς επιφυλάσσουμε στις επόμενες ημέρες, έτσι για να διατηρήσουμε το σασπένς. Για την ώρα σας προτείνουμε τον δεκάλογο του τέλειου πικνίκ. Εσείς μένει να το σκηνοθετήσετε…
ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ
Χοιρινό σέλινο αυγολέμονο
Στιφάδο αγριοκάτσικο
Μουσακάς λαχανικών
Μανιταρόπιτα 
Τυρόπιτα
Παστίτσιο
Γιαουρτλού
Ομελέτα αγκινάρες
Κορφάδες
Τα παραπάνω είναι μια εικόνα από τις γεύσεις που έχουμε επιμεληθεί για σήμερα.

Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1916: η Ελλάδα κηρύσσει τον πόλεμο στη Γερμανία. 
1956: ο Γιώργος Ρουμπάνης είναι ο τρίτος ολυμπιονίκης στη Μελβούρνη στο επί κοντώ με επίδοση 4.50μ πίσω από τους Αμερικανούς Bob Richards (4.56) και Bob Gutowski (4.53) μετά από αγώνα, που κράτησε 11 ώρες. Στο αγώνισμα πήραν μέρος 19 αθλητές από 12 χώρες.
1999: ο Πύρρος Δήμας κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ με 182.5 κιλά κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, το αργυρό στο σύνολο με 387.5 κιλά και το χάλκινο στο ζετέ με 207.5 στην κατηγορία των 85 κιλών και ο Χρήστος Σπύρου κατακτά το αργυρό στο ζετέ με 207.5 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ’ρσης Βαρών που διεξάγεται στο ΣΕΦ.