Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 06/06/2020

Καλημέρα χαμόγελο και καλή διάθεση να έχουμε. Να μιλήσουμε λίγο και για να κρέας και ονομασίες αυτού.
Τι Είναι Το Βετούλι Ή Μιλιόρι

 Το βετούλι ή μιλιόρι είναι κατσικάκι μεγαλύτερο του ενός έτους αλλά μικρότερο από δύο, δεν έχει γεννήσει και ζυγίζει ήδη πάνω από 15-20 κιλά. Το βεργάδι ή δευτερομίλιορο είναι κατσίκι μεγαλύτερο των 2 ετών. Και με τα δύο πάντως κάνεις το γνωστό πιάτο κατσικάκι με χυλοπίτες. Το μαγείρεμά τους δεν έχει κάποιο μυστικό. Οταν σχεδόν γίνει το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα και στη σάλτσα θα προσθέσουμε λίγο νερό. Εκεί θα βράσουν οι χυλοπίτες και στο τέλος θα επαναφέρουμε το κρέας και αδελφωμένα θα πάνε μαζί ως το τραπέζι. 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ


Βετούλι  στη γάστρα (κατσίκι 1έτους)

Μοσχάρι κοκκινιστό
Μελιτζάνες μοσχάρι (τύπου μουσακάς)
Σερμπέτ : Φιλέτο κοτόπουλο πάνω σε πίτα με σως και πατάτες
Γιαουρτλού: μπιφτέκι πάνω σε πίτα +τζατζίκι + πατάτες
Ψαρονέφρι γεμιστό
(γραβιέρα-ντομάτα-πιπεριά)
Τηγανια πολίτικη
Σμυρναίικα σουτζουκάκια


ΨΑΡΙΑ
Αγριο γλώσσες
Σαρδέλα γαύρος σχάρας ή τηγάνι
Καλαμάρι κατ.
Βακαλούδια

Βακαλάος φελί
Βακαλάος σαβόρι
Ψαρόσουπα
Κοτσομούρα κορωνέικη
Για περισσότερες  επιλογές ψαριών ρωτήστε μας