Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/02/2020

Καλημέρα καλή δύναμη, χαμόγελο και καλή διάθεση να έχετε. Γιουβέτσι μία λέξη και ένας προορισμός που μας ταξιδεύει σε πολύ καλά μονοπάτια.
Το γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από κρέας (συνήθως από αρνί, βοδινό, κατσικίσιο, από κοτόπουλο ή θαλασσινά, όπως γαρίδες) και μικρά συνήθως ζυμαρικά (συνήθως κριθαράκι ή χυλοπίτες) ή και με σάλτσα από διάφορα λαχανικά όπως ντομάτες, κρεμμύδι, μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκυθάκια ή καρότο . Ανάλογα με την περιοχή, μπορεί να διαφοροποιείται το είδος του κρέατος, π.χ. στην Τουρκία χρησιμοποιείται συνήθως αρνί, ενώ στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο μοσχάρι (χωρίς να αποκλείεται το αρνί). Η συνταγή δεν είναι πολύπλοκη, αλλά χρειάζεται κάποια προετοιμασία και πάρα πολύ χρόνο μαγειρέματος. Τολμήστε δοκιμάστε το μαγειρέψτε το.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΘΡΑΨΑΛΆΚΙ
ΒΑΚΑΛΟΥΔΙΑ