Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/05/2019

Καλημέρα και καλή δύναμη. Ξεκινώντας πριν πολλά χρόνια μαζί με την Μαρία την επαγγελματική αρχή στην εστίαση, πέρασαν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να μάθουμε να είμαστε σωστοί σε αυτά που μας ζητούσαν οι πελάτες μας. Είμαστε πολύ τυχεροί από την αγάπη του κόσμου που πάντα μας έλεγαν τα λάθη μας και εμείς απλά κουβεντιάζαμε μαζί και τα κάναμε. Για πιο λόγο ξεκίνησα σήμερα έτσι,  απλά επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι σκέψεις και διάφορα με όλους θα σας γράψω δύο στοιχεία που θα χρειαστεί ο κάθε νέος επιχειρηματίας.
  • Βρείτε την καλλίτερη βοήθεια. Κανείς δεν είναι καλός σε όλα. Σε κάποια πράγματα υστερείτε, όσο δύσκολο και αν είναι να το παραδεχτείτε. Εντοπίστε λοιπόν τα όρια σας και αναζητήστε ειδικούς να σας βοηθήσουν. Έξυπνος δεν είναι αυτός που τα κάνει όλα μόνος του, αλλά αυτός που βρίσκει τους κατάλληλους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά για αυτόν (με ένα λογικό οικονομικό αντίτιμο βέβαια). Αποτελεί σίγουρα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρηση σας όταν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια δουλειά καλλίτερα από εσάς.
  • Κάντε το κάτι παραπάνω. Κάνοντας το κάτι παραπάνω για τους πελάτες σας, μπορεί να είναι κουραστικό για εσάς, αλλά μόνον καλά αποτελέσματα θα σας φέρει στο τέλος. Δείχνετε ενδιαφέρον για τον πελάτη σας, και αυτό να είστε βέβαιοι ότι το εισπράττει. Κάποιοι ίσως να μην το εκτιμούν, αλλά αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Μην επικεντρώνεστε στα κέρδη που θα αποκομίσετε, αλλά στην εξυπηρέτηση του πελάτη σας. Τα κέρδη θα έρθουν σαν αποτέλεσμα!
πηγη https://epixeirein.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
ΑΡΑΚΑΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ
ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ