Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄
Καλημέρα καλή δύναμη, και μπόλικο χαμόγελο. Πάμε να περάσουμε μια όμορφη ήμερα μα ζωντάνια και αγάπη για τον συνανθρωπό μας.  Μυστικά κουζίνας θα σας γράψω σήμερα για να έχουμε γνώση.
7 Tips για τέλεια ζυμαρικά
1.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό σε μεγάλη και βαθιά κατσαρόλα χωρίς καπάκι.
2.
Ρίχνετε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα όταν το νερό έχει έρθει σε σημείο βρασμού και κοχλάζει.
3.
Για το ανακάτεμα χρησιμοποιήτε ξύλινη κουτάλα και όχι μεταλλική για να μην πέσει η θερμοκρασία του νερού.
4.
Τα ζυμαρικά βγάζουν την καλύτερη γεύση τους όταν είναι αλ ντέντε. Ο χρόνος βρασίματος διαφέρει ανάλογα το ζυμαρικό. Για το τέλειο αποτέλεσμα ακολουθήστε τις οδηγίες στην συσκευασία των ζυμαρικών.
5.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα ανακατεύετε αμέσως με την σάλτσα και τα σερβίρετε κατευθείαν για να μην κολλήσουν και λασπώσουν.
6.
Αν προορίζονται για κρύα σαλάτα ζυμαρικών τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα στραγγίζετε πολύ καλά.
7.
Αν θέλετε να τελειώσετε το φαγητό στο φούρνο σαν ένα είδος σουφλέ βράστε τα ζυμαρικά για λιγότερη ώρα.