Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/09/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη. Για να βλέπω χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους, θέλω να βοηθάτε τους διπλανούς σας με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε καιρός να αγαπηθούμε μεταξύ μας και να αφήσουμε τα δήθεν. Δώστε αγάπη και χαμόγελο στους γύρω σας η αξία του είναι μηδέν αλλά τα οφέλη πολύ μεγάλα. Όπως και εγώ ανακαλύπτω συμβουλές μαγειρικής και τις μοιραζόμαστε.
ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ:
Τηγανίστε τα σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα!Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ, 
αφήστε την μία ώρα μέσα σε χλιαρό γάλα ή σε νερό με λίγο αλάτι.
ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΣΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!
 μόλις βράσει, περάστε την σε κρύο νερό.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΛΑΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ Ο ΤΡΙΦΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!.
 Βάλτε τον για 10 λεπτά στο ψυγείο και μετά σε ζεστό νερό.
ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
από την παρασκευή ενός γλυκού, μπορείτε να τους διατηρήσετε στο ψυγείο για δυο μέρες, εάν τους βάλετε σε μπώλ με κρύο νερό, που να τους σκεπάζει.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ.
βρέξτε το μπουκάλι με ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία διαστέλλει το γυαλί κι έτσι θα βγει ευκολότερα ο φελός.Μη βάζετε τη σαμπάνια στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται το άρωμά της. 
ΠΩΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ,
 αν τα βάλετε σε ζεστό χώρο κλεισμένα σε χάρτινη σακούλα.
ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΖΑΧΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ,
 βάλτε το για 1-2 λεπτά στο φούρνο.
ΠΩς ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ;
 Τα αφήνουμε σε μπώλ με νερό, αλλά πριν έχουμε ρίξει μέσα μια χούφτα αλάτι. Αυτό θα αναγκάσει τα έντομα να βγούν στην επιφάνεια.
Στου Κώστα
ΜΕΝΟΥ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΠΕΣΙΑΛ
ΚΡΕΑΣ
Ρολό κοτόπουλο με μυρωδικά
Κατσίκι κοκινιστό
ΛΑΔΕΡΑ
Μοσχάρι σοφρίτο
Πηχιάρικα φασολάκια
Φιλέτο κοτόπουλο φούρνου
Μελιτζάνες φούρνου
 Κεφτεδάκια     
Γεμιστά                 
                      ΠΙΤΕΣ-ΤΥΡΙΑ
Μανιτάρια κρασάτα
Τυρόπιτα


ΨΑΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ
Σαρδέλα
Σκορδαλιά
Μαριδάκι
Φάβα
Μουσμουλια στο κάρβουνο
Τυροκαφτερή
Θράψαλα        
Τζατζίκι
 Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας