Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και ευτυχία να σας συνοδεύουν. Συμβουλές μαγειρικής για πιο κάτω το θέμα μας σήμερα. Επειδή όπως λέει η παροιμία «Περί ορέξεως ουδείς λόγος» παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους ασυνήθιστους συνδυασμούς γεύσεων οι οποίοι σε αρκετούς από εσάς θα αρέσουν!
Ζάχαρη & Καρότο
Η ζάχαρη αυξάνει την γεύση των καρότων και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό.
Αλάτι & Καφές
Στους πιο πολλούς μας έχει τύχει να ρίξουμε ένα κουταλάκι αλάτι αντί για καφέ, τώρα ρίξτε αλάτι επίτηδες, αλλά προσοχή, μόνο μια τσιμπιά, και δοκιμάστε.
Ζάχαρη & ντομάτα
Δοκιμάστε μια φέτα ντομάτα με λίγη ζάχαρη αντί για αλάτι και θα καταλάβετε γιατί ταιριάζουν.
Σοκολάτα & Καφές
Όταν χρησιμοποιείτε σοκολάτα στη ζαχαροπλαστική ή και σαν ρόφημα ρίξτε λίγο καφέ, ενισχύει τη γεύση της σοκολάτας χωρίς όμως την έντονη γεύση του καφέ.
Κρέας & Γλυκάνισος
Όταν βράζετε το κρέας προσθέστε ένα αστεράκι γλυκάνισο κι έτσι το κρέας αποκτά μια πιο πλούσια γεύση.
Μοσχοκάρυδο & Πατάτα
Όπως ακριβώς προσθέτουμε μοσχοκάρυδο στον πουρέ δοκιμάστε σε οποιοδήποτε πιάτο περιέχει πατάτα, προσθέτει μία αίσθηση την οποία οι περισσότεροι δεν θα αναγνωρίσουν αλλά συνήθως αρέσει.
Βανίλια & Μήλο
Αντί για την κλασσική κανέλα δοκιμάστε βανίλια, το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!
Πιπέρι & Φράουλες
Προσθέστε σε φρεσκοκομμένες φράουλες μια τσιμπιά μαύρο πιπέρι και δοκιμάστε…
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266