Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/02/2012

Καλημέρα καλή και καλό μήνα. Χαμόγελο και θετική διάθεση αλλιώς δεν την παλεύουμε την κατάθλιψη. «Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακο η τροφή σου»
Όσο κι αν έχει γραφτεί και ειπωθεί αυτή η φράση-κλειδί του Ιπποκράτη, ελάχιστα κατανοητή παραμένει η μεγάλη και συμπυκνωμένη της αλήθεια. Η σύγχρονη, κυρίαρχη τάση στην πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών δεν αναζητά τις αιτίες αλλά προσπαθεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα. Όμως, η έντονη τοξίνωση από την κακή διατροφή και το μολυσμένο περιβάλλον οδηγεί τον οργανισμό μας σε χρόνια φλεγμονή, η οποία αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη των ασθενειών. Η Ιπποκράτειος Διατροφή είναι ένα ολοκληρωμένο διατροφικό σύστημα που βασίζεται στις αρχές του μεγάλου Έλληνα γιατρού για την πρόληψη και τη θεραπεία μέσω των τροφών, αλλά και στη σοφία της ελληνικής παράδοσης. Χάρη στη μεγάλη αποτελεσματικότητά της, κερδίζει διαρκώς έδαφος και διεθνή αναγνώριση στο χώρο της εναλλακτικής, ολιστικής θεραπευτικής. Στηρίζεται στην κατανάλωση των ζωντανών, πλήρων, ανεπεξέργαστων τροφών όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα βότανα και ορίζει με σαφήνεια το τι δεν πρέπει αλλά και το τι πρέπει να τρώμε.
ΛΑΔΕΡΑ
Μελιτζάνες με ελιές στο φούρνο
Γίγαντες
Μανιτάρια μεθυσμένα
ΚΡΕΑΣ
Κρασάτο χοιρινό
Κεφτέδες σχάρας
Ψαρονέφρι γεμιστό
Αλά κρεμ  φιλέτο κοτόπουλο
ΣΟΥΠΕΣ
Ψαρόσουπα
Ροβίτσα
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1914: επιδίδεται στην ελληνική κυβέρνηση η διακοίνωση των Μεγάλων Δυνάμεων για τα νησιά του Αιγαίου και την Ήπειρο βάσει της οποίας παραχωρούνται στην Ελλάδα τα κατεχόμενα από την Τουρκία νησιά του Αιγαίου, εκτός Ίμβρου, Τενέδου και Καστελόριζου.
1926: εισάγεται το μέτρο αντί του πήχη ως η μόνη μονάδα μέτρησης στην Ελλάδα.
1996: η κρίση στα Ίμια κορυφώνεται. Στις 4.49 π.μ. ένα ελληνικό ελικόπτερο, που προσπαθεί να εξακριβώσει την παρουσία ή όχι Τούρκων στρατιωτών στη βραχονησίδα Ακρογιαλιά, συντρίβεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τις 6 το πρωί, η ελληνική σημαία δεν κυματίζει στη βραχονησίδα, ενώ με εντολή του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, αποσύρονται οι ελληνικές δυνάμεις.