Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 17/05/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη να έχετε. H ημέρα αρχίζει με ένα χαμόγελο μην το ξεχνάτε. Δώστε χαμόγελο και θα δείτε ότι θα εισπράξετε χαρά με το παραπάνω. Για πάμε να μιλήσουμε και για μαγείρεμα. Aς δούμε για πιο λόγο μαγειρεύουμε το φαγητό. Σήμερα θα σας πω για το κρέας αύριο για τα λαχανικά και για άλλα πολλά μυστικά. Στα κρέατα, ο κυρίως λόγος που τα μαγειρεύουμε - ψήνουμε, είναι για να σκοτώσουμε τα βακτήρια που περιέχουν. Αν φάμε το κρέας ωμό, είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Παράλληλα, όταν ψήσουμε το κρέας, για λόγους παραπλήσιους με τους παραπάνω, μπορούμε να το κάνουμε πολύ νόστιμο. Τα βακτήρια που περιέχει το κρέας, αν εκτεθούν για κάποια ώρα σε υψηλή θερμοκρασία, σκοτώνονται. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο το κάνουμε αβλαβές για τον οργανισμό μας, αφού σκοτώνουμε τα επικίνδυνα βακτήρια. 
ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΝΩΠΗ
ΚΡΕΑΣ
Σμυρνέικα
Κατσίκι  γάστρα
Σερμπέτ κοτόπουλο
Κρασάτο χοιρινό
Τας κεμπαπ κοτόπουλο
ΣΑΛΤΣΕΣ ΝΤΙΠ
Τζατζίκι
Φάβα
Τυροκαφτερή
Σκορδαλιά
ΣΠΕΣΙΑΛ
Αυγά αγκινάρες
Αυγά σπαράγγια
ΕΙΠΑΝ

Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα,
 αλίμονό μας.
Ουίνστον Τσόρτσιλ