Καλημέρα και καλή δύναμη να έχετε. H ημέρα αρχίζει με ένα χαμόγελο μην το ξεχνάτε. Δώστε χαμόγελο και θα δείτε ότι θα εισπράξετε χαρά με το παραπάνω. Για πάμε να μιλήσουμε και για μαγείρεμα. Aς δούμε για πιο λόγο μαγειρεύουμε το φαγητό. Σήμερα θα σας πω για το κρέας αύριο για τα λαχανικά και για άλλα πολλά μυστικά. Στα κρέατα, ο κυρίως λόγος που τα μαγειρεύουμε - ψήνουμε, είναι για να σκοτώσουμε τα βακτήρια που περιέχουν. Αν φάμε το κρέας ωμό, είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Παράλληλα, όταν ψήσουμε το κρέας, για λόγους παραπλήσιους με τους παραπάνω, μπορούμε να το κάνουμε πολύ νόστιμο. Τα βακτήρια που περιέχει το κρέας, αν εκτεθούν για κάποια ώρα σε υψηλή θερμοκρασία, σκοτώνονται. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο το κάνουμε αβλαβές για τον οργανισμό μας, αφού σκοτώνουμε τα επικίνδυνα βακτήρια.
ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΝΩΠΗ
ΚΡΕΑΣ
Σμυρνέικα
Κατσίκι γάστρα
Σερμπέτ κοτόπουλο
Κρασάτο χοιρινό
Τας κεμπαπ κοτόπουλο
ΣΑΛΤΣΕΣ ΝΤΙΠ
Τζατζίκι
Φάβα
Τυροκαφτερή
Σκορδαλιά
ΣΠΕΣΙΑΛΑυγά αγκινάρες
Αυγά σπαράγγια
ΕΙΠΑΝ
Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα,
αλίμονό μας.
Ουίνστον Τσόρτσιλ