Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/03/2019

Καλημέρα ωραία ημέρα γιατί να μην είμαστε και εμείς ωραίοι απλώστε ένα φαρδύ χαμόγελο και πάμε με ζωντάνια να περάσουμε υπέροχα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται δύναμη ο οργανισμός, αυτή θα έρθει από το φαγητό?
 να το δούμε λίγο.
Κουνουπίδι: 
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ενώ αποτελεί σημαντική αντικαρκινική τροφή. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του αίματος και του ήπατος, προστατεύοντας ταυτόχρονα από εγκεφαλικά επεισόδια, εντερικές διαταραχές και διατηρώντας τη χοληστερόλη σε θεμιτά επίπεδα.
 Κρεμμύδι:

 Έχει θεραπευτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, μειώνει το σάκχαρο, κάνει καλό στην καρδιά αλλά και στο δέρμα, ενισχύει τα οστά και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην αντιμετώπιση της… τριχόπτωσης -όταν ο χυμός τους εφαρμόζεται στο κρανίο μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής αυξάνοντας την αντοχή των μαλλιών και εμποδίζοντας την λέπτυνση και την θραύση τους.
 Κολοκύθα: 

Είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που ενισχύουν το νευρικό σύστημα, καθώς και β καροτένιο που στον οργανισμό μετατρέπεται σε βιταμίνη Α και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Περιέχει επίσης σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και φώσφορο, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ακόμα σημαντική πηγή φυτικών ινών, που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου, στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και αυξάνουν ταχύτερα το επίπεδο του κορεσμού.
πηγη  https://www.olivemagazine.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑ
ΒΑΚΑΛΟΥΔΙΑ
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΑΒΟΡΙ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ