Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΕΜΠΤΗ 07/03/2019

Καλημέρα  καλή δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία να έχετε. Μην ξεκινάτε την ημέρα με άγχος φτιάξτε ένα πρόγραμμα ακολουθήστε το και αφού σας βγούνε οι δουλειές τι υπέροχα θα νιώσετε. Συνέχεια τώρα με τι χρήσιμο έχει η μάνα γη για εμάς.
Γλυκοπατάτα:
Η γλυκοπατάτα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (μάλιστα σε διπλάσια ποσότητα από τις απλές πατάτες), θειαμίνη, κάλιο και μαγγάνιο. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Β6 και D, σίδηρο, μαγνήσιο και β-καροτίνη. Στα συν της: ενισχύει το ανοσοποιητικό, κάνει καλό στην καρδιά και το νευρικό σύστημα, ρυθμίζει το σάκχαρο και κάνει καλό στα μάτια.
Σπανάκι:
πλούσιο σε σίδηρο, βιταμίνη Α, φυλλικό οξύ, κάλιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο και σελήνιο. Είναι λοιπόν, ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά με αποτέλεσμα να θωρακίζει τα αγγεία και να παρέχει προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια, κάνει καλό στα μάτια, είναι πολύ ωφέλιμο για τα οστά και καθυστερήσει τον εκφυλισμό των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου. Θυμηθείτε ότι για να επωφεληθείτε από τον σίδηρο που περιέχει, πρέπει απαραίτητα να το συνδυάσετε με βιταμίνη C.
Κουνουπίδι:
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ενώ αποτελεί σημαντική αντικαρκινική τροφή. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του αίματος και του ήπατος, προστατεύοντας ταυτόχρονα από εγκεφαλικά επεισόδια, εντερικές διαταραχές και διατηρώντας τη χοληστερόλη σε θεμιτά επίπεδα.

πηγη,  https://www.olivemagazine.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ 
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ 
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ