Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/01/2019

Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία αγάπη ευτυχία για όλο τον κόσμο. Πιστεύω να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε της μπαταρίες και του σώματος και του μυαλού. Για εμάς ήταν βάλσαμο το διήμερο περάσαμε καλά με τη οικογένεια και υποσχόμαστε για εφέτος πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Ξεκινάμε από σήμερα με τα 
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
 ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά βοδινό ή ½ κιλό βοδινό + ½ κιλό χοιρινό,
4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί φόρμας, μουλιασμένο σε άσπρο κρασί,
1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο,
2 αβγά,
2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό,
1 κουταλάκι ρίγανη,
½ φλ. ελαιόλαδο + λίγο για το ταψί,
150 γρ. (περίπου) κεφαλοτύρι ή τσένταρ,
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβετε καλά το ψωμί με τις παλάμες σας και το βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τον κιμά, το κρεμμύδι, τα αβγά, το μαϊντανό, τη ρίγανη, 4 κουταλιές από το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνετε καλά το μίγμα. Το κρατάτε σκεπασμένο στο ψυγείο .

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
Κόβετε το τυρί σε  κομμάτια η κύβους. Πλάθετε το μίγμα σε 12 στρογγυλά μπιφτεκάκια και βάζετε στη μέση το τυρί. Ύστερα, κλείνετε τα πιτάκια για να σκεπάσετε το τυρί
Λαδώνετε ένα ταψί του φούρνου και αραδιάζετε μέσα τα μπιφτέκια. Τα περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα ψήνετε για 45-50 περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά στο μέσο του ψησίματος, μέχρι να ροδίσουν καλά. 


Αποτέλεσμα εικόνας για μπιφτεκι γεμιστο                                                ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΦΑΣΟΛΑΔΑ
ΚΑΤΣΙΚΙ ΒΡΑΣΤΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΨΑΡΙΑ
ΒΑΚΑΛΟΥΔΙΑ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑΚΙ
ΚΡΕΑΤΑ
ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΣΤΡΑ
ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΕΓΚΙΝΕΤΕΣ