Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμογελάστε κάνει καλό στο πρόσωπο και στους γύρω σας. Παρασκευή σήμερα και μια ωραία επιλογή για το σημερινό μενού θα ήταν κάτι σε νηστίσιμο η ψάρι. Επέλεξα να φτιάξουμε βακαλάο ξαρμυρισμένο με σάλτσα σαβόρι.
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΣΑΛΤΣΑ
 
ΥΛΙΚΑ
5-6 μερίδες παστός μπακαλιάρος
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουταλιές ξύδι
μαύρο και κόκκινο πιπέρι
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον αλευρώνουμε καλά. Τον τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Αφαιρούμε τον μπακαλιάρο από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα, στραγγίζουμε το λάδι και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, να καβουρδιστεί. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το σκόρδο, το ξύδι, λίγο αλάτι, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι, προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να δέσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψάρι, το αφήνουμε να βράσει στη σάλτσα, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ http://www.letscook.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΣΑΛΤΣΑ
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑΚΙ
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ