Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 04/12/2018

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και καλή διάθεση να έχετε. Πάμε δυνατά για να περιμένουμε της εορτές, δώστε χρώμα όπου και να βρίσκεστε θα σας τονώσει πολύ το ηθικό.
 Μια σκέψη σήμερα για συνταγή λέμε να φτιάξουμε 
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
1,5 κιλό σέλινο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι, πιπέρι
1 αυγό
2 λεμόνια (το χυμό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τα σέλινα και τα κόβουμε στα τρία.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά χωρίς καθόλου νερό.
Μόλις βγάλουν τα υγρά τους και μαλακώσουν τα σουρώνουμε.
Σοτάρουμε σε αρκετό λάδι τα κρεμμύδια (φρέσκο και ξερό) και κατόπιν το κρέας.
Όταν ροδίσει καλά προσθέτουμε και το σέλινο.
Βάζουμε νερό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε περίπου 20΄ στη χύτρα.
Όταν γίνει το φαγητό μας και έχει μείνει με λίγο ζουμάκι χτυπάμε το ασπράδι του αυγού καλά σε μαρέγκα με βαρύ πιρούνι, κατόπιν προσθέτουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τέλος ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και λίγο ζουμάκι από το φαγητό.
Ρίχνουμε το αυγολέμονο στο φαγητό, κουνάμε την κατσαρόλα μας να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σμυρναίικα σουτζουκάκια
Κατσίκι στη γάστρα
Μοσχάρι σιδηρόδρομος
Σερμπέτ : Φιλέτο κοτόπουλο πάνω σε πίτα και σως
Γιαουρτλού: μπιφτέκι πάνω σε πίτα +τζατζίκι
Μελιτζάνες με κρέας
Παστίτσιο