Καλημέρα και καλή δύναμη. Ύστερα από μία ωραία έκθεση κρεάτων και τυριών επανήλθαμε στην βάση μας. Ωραίο καιρό κάνει ακόμη κι πάρα πολλοί κόσμος βρίσκεται στο λιομάζωμα.
Η ποιότητα του ελαιολάδου ίσως φαίνεται να μπαίνει σε καλές τιμές οξύτητας, και ευελπιστούμε να γίνουν καλύτερες. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για το σχολείο τουρισμού, θα έρθουν στην Καλαμάτα σημαντικά πρόσωπα της γαστρονομίας και είναι καλό να μαθαίνουμε από επιτυχημένους. Μην σας κουράζω άλλο ας περάσουμε στης σημερινές προτάσεις.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΑΡΔΕΛΛΑ
ΜΑΡΙΔΑΚΙ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑ
ΘΡΑΨΑΛΛΑΚΙ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΓΛΩΣΣΕΣ
Η ποιότητα του ελαιολάδου ίσως φαίνεται να μπαίνει σε καλές τιμές οξύτητας, και ευελπιστούμε να γίνουν καλύτερες. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για το σχολείο τουρισμού, θα έρθουν στην Καλαμάτα σημαντικά πρόσωπα της γαστρονομίας και είναι καλό να μαθαίνουμε από επιτυχημένους. Μην σας κουράζω άλλο ας περάσουμε στης σημερινές προτάσεις.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΑΡΔΕΛΛΑ
ΜΑΡΙΔΑΚΙ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑ
ΘΡΑΨΑΛΛΑΚΙ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΓΛΩΣΣΕΣ