Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

TETAΡTH 16/11/2016

Καλημέρα χαμόγελο και καλή διάθεση να έχουμε. Πάμε δυνατά να περάσουμε μια υπεροχη ημέρα με αγαπημένα και θετικά πρόσωπα. Ημέρα λαικης σήμερα και εμείς δώσαμε το παρόν μας τα ψώνια μας είναι στα χέρια της Μαρίας και ετοιμάζετε να δημιουργήσει. Να μιλήσουμε για μερικες ιδέες τι προσέχουμε στην λαική.
Ποιά ώρα της μέρας είναι η καλύτερη για να επισκεφτείς την λαϊκή;
Όπως θα έχεις διδαχτεί και από τη μαμά ή την γιαγιά σου, η καλύτερη ώρα για τα ψώνια στη λαϊκή αγορά είναι νωρίς το πρωί. Γύρω στις 8 το πρωί, ο κόσμος δεν είναι πολύς, τα προϊόντα είναι φρέσκα και έχεις μεγάλη άνεση στο να διαλέξεις αυτά που προτιμάς. Είναι αλήθεια πως όσο πλησιάζει το μεσημέρι, οι τιμές μειώνονται αλλά μειώνεται και η ποιότητα των φρούτων και λαχανικών που αγοράζεις.
Μην αγοράζεις περιττές ποσότητες αγαθών. 

 Η ουσία της λαϊκής αγοράς, είναι να έχεις φρέσκα στο τραπέζι σου τα απαραίτητα φρούτα και λαχανικά για να διατηρείς μια ισορροπημένη διατροφή. Αν αγοράζεις μεγάλες ποσότητες, είναι σίγουρο πως δεν θα τις καταναλώσεις μέσα σε μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα τα φρέσκα ψώνια, να παλιώσουν. Αγόρασε τόσα, όσα ξέρεις πως θα καταναλώσεις μέχρι να ξαναεπισκεφτείς τη λαϊκή αγορά
 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥΣΑΚΑΣ
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
ΒΕΤΟΥΛΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΣΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ