Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/11/2016

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χαμόγελο και ζωντάνια για να παει καλά η εβδομάδα μας. Η Δευτέρα ξεκινάει με ένα πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη μας, να γίνουμε η πολιτιστική πρωτευουσα της Ευρώπης για το 2021, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζι για να επιτύχουμε αυτό τον στόχο και ας αφήσουμε στην άκρη μιζέρια και γρίνια. Σήμερα λέω να μαγειρέψουμε κάποιο ιδιαιτερο κρέας και αυτο είναι το οσομπουκο. Τι ειναι αυτό Το μπροστινό και το πίσω κότσι (ποντίκι) είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό και πλούσια σε κολλαγόνο (ιδιαίτερα το μπροστινό). Κάνουν για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών, μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστα, στιφάδο, όσο-μπούκο)
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
 ΜΟΣΧΑΡΙ  ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
 ΒΕΤΟΥΛΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ
ΣΕΡΜΠΕΤ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ
ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛ.
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ               
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ  ΑΠΑΛΟ
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ  ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ