Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χαμόγελο και ζωντάνια για να παει καλά η εβδομάδα μας. Η Δευτέρα ξεκινάει με ένα πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη μας, να γίνουμε η πολιτιστική πρωτευουσα της Ευρώπης για το 2021, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζι για να επιτύχουμε αυτό τον στόχο και ας αφήσουμε στην άκρη μιζέρια και γρίνια. Σήμερα λέω να μαγειρέψουμε κάποιο ιδιαιτερο κρέας και αυτο είναι το οσομπουκο. Τι ειναι αυτό Το μπροστινό και το πίσω κότσι (ποντίκι) είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό και πλούσια σε κολλαγόνο (ιδιαίτερα το μπροστινό). Κάνουν για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών, μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστα, στιφάδο, όσο-μπούκο)
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
|
ΜΟΣΧΑΡΙ
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
|
ΒΕΤΟΥΛΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
|
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
|
ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ
|
ΣΕΡΜΠΕΤ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ
|
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ
|
ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ
|
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ
|
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛ.
|
ΜΠΙΦΤΕΚΙ
ΦΟΥΡΝΟΥ
|
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΑΠΑΛΟ
|
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
|
ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
|