Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 06/04/2015

Καλημέρα και καλή δύναμη. Εβδομάδα των παθών και του Ορθοδόξου Πάσχα, ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι.
Το Πάσχα συνηθίζουμε να φτιάχνουμε διάφορα καλούδια, μπισκότα, βαμμένα αυγά, κουλουράκια κλπ και να τα χαρίζουμε σε γνωστούς, φίλους και βαφτηστήρια. Ακόμα και αν μέχρι τώρα αγοράζατε κάτι, πλέον μπορείτε, με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σάιτ μας, να χαρίσετε όμορφα και πρωτότυπα δωράκια, φτιαγμένα από τα χέρια σας.
Λαμπάδα για τα βαφτιστήρια

Βήμα 1ο
Επιλέξτε το κερί, τι χρώμα κορδέλα ή σχοινί θα θέλατε και ένα ξύλινο διακοσμητικό σχεδιάκι. Επίσης, θα χρειαστείτε χρωματιστές κορδέλες, διακοσμητικά μπαλάκια και ίσως κάποιο ματάκι. Τέλος, μην ξεχάσετε το θερμοκολλητικό σας πιστόλι.
Βήμα 2ο
Με το θερμοκολλητικό πιστόλι, κολλήστε τη μία άκρη της κορδέλας(σχοινί, σπάγκος) και ύστερα περιστρέψτε την πολύ σφιχτά γύρω από το κερί. Μόλις «ντύσετε» το μεγαλύτερο μέρος του κεριού, κολλήστε ξανά με το πιστόλι και τη δεύτερη άκρη της.



Βήμα 3ο

Χρησιμοποιήστε ξανά το ειδικό πιστόλι για να κολλήσετε το ξύλινο διακοσμητικό που έχετε επιλέξει και αφήστε το για λίγο να στεγνώσει.
Βήμα 4ο

Φτιάξτε έναν πολύ ωραίο φιόγκο με τις κορδέλες που έχετε επιλέξει και προσθέστε στις άκρες του όλα τα υπόλοιπα μικρά κρεμαστά(ματάκι, μπίλιες, χρυσά διακοσμητικά). Μόλις είναι έτοιμος, με το ειδικό πιστόλι και πάλι, κολλήστε τον πάνω στην ξύλινη φιγούρα.

Βήμα 5o
Τοποθετήστε τη λαμπάδα μέσα σε ένα ξύλινο κουτί και παραδώστε την στην τυχερή... βαφτιστήρα!
Πηγή: http://www.queen.gr/KALYTERH-ZWH/SAVE-TIME-SAVE-MONEY/item/109282-pashalines-lampades-i-pio-eykoli-diy-kataskeyi-gia-na-xetrelanete-ta-vaftistiria-sas#ixzz3WVtCm2Ec