Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΕΜΠΤΗ 03/10/2013


Καλημέρα και καλή δύναμη. Να μάθουμε μερικά πράγματα τι καλό κάνουν στην υγεία μας, τα διάφορα προϊόντα της Μεσσηνιακής γης. 
ΣΠΑΝΑΚΙ
Το πράσινο αυτό λαχανικό είναι μιας πρώτης τάξεως τροφή που ενισχύει την ομορφιά σου! Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως το σπανάκι κάνει καλό, αλλά δεν ξέρουν πόσο απίστευτα καλό είναι για το δέρμα, τα μαλλιά σας, και τα νύχια. Αυτό το φυλλώδες πράσινο λαχανικό είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που εφοδιάζουν τα κυττάρων σου με θρεπτικά στοιχεία. Το σπανάκι είναι γεμάτο λουτεΐνη, η οποία κρατά τα μάτια σου υγιή και λαμπερά. Είναι επίσης μια καλήπηγή των βιταμινών Β, C,και Ε, ενώ περιέχει κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, και ω-3 λιπαρά οξέα.

Προσθέσέ το σε σαλάτες, πράσιναsmoothies, μαγείρεψέ το στον ατμό σαν συνοδευτικό ψητών κρεάτων ήψητό σολομό ή κοτόπουλο, ή αναμίξέ το σε μια ομελέτα. Δεν έχει σημασία πώς θα επιλέψεις να το φάς, το θέμα είναι να αποκομίσεις τα οφέλη του.

Προσπαθήσε αν είναι εφικτό να αγοράζεις βιολογικό σπανάκι, δεδομένου ότι τα συμβατικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοφάρμακα.