Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και αισιοδοξία να έχετε.
Αξίζει να προτιμήσουμε την παρασκευή και χρήση σπιτικού ζωμού, γιατί:
• 'Εχει μικρό χρόνο προετοιμασίας.
• Μπορεί να παρασκευαστεί σε μεγάλη ποσότητα, να φυλαχθεί στην κατάψυξη και να χρησιμοποιηθεί όταν χρειαστεί.
• Προσθέτει γεύση και άρωμα στα φαγητά μας.
• Είναι πολύ χαμηλός σε περιεκτικότητα λιπαρών.
Αξίζει να προτιμήσουμε την παρασκευή και χρήση σπιτικού ζωμού, γιατί:
• 'Εχει μικρό χρόνο προετοιμασίας.
• Μπορεί να παρασκευαστεί σε μεγάλη ποσότητα, να φυλαχθεί στην κατάψυξη και να χρησιμοποιηθεί όταν χρειαστεί.
• Προσθέτει γεύση και άρωμα στα φαγητά μας.
• Είναι πολύ χαμηλός σε περιεκτικότητα λιπαρών.
“Στου Κώστα”
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
|
|
ΣΠΕΣΙΑΛ
|
ΚΡΕΑΣ
|
Mουσακάς
|
Ψαρονέφρι
γεμιστό
|
ΛΑΔΕΡΑ
|
Kατσίκι
κοκκινιστό
|
Φασολάκια
|
Κεφτεδάκια
|
Γεμιστά
|
Σμυρνέικα σουτζουκάκια
|
Μπάμιες
|
ΠΙΤΕΣ-ΤΥΡΙΑ
|
Μανιτάρια
ρύζι άγριο
|
Τυρόπιτα
|
|
|
ΨΑΡΙΑ
|
ΑΛΛΑ
ΚΟΛΠΑ
|
Γαύρος
|
Σκορδαλιά
|
Βακαλάοι
|
Φάβα
|
Σαρδέλα
|
Τυροκαφτερή
|
Θράψαλο
|
Τζατζίκι
|