Καλημέρα και καλή δύναμη. Γενικά περί κουζίνας να γράψουμε μερικά πραγματάκια.
Για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες για τα γλυκά σας, όταν τις κόβετε να τις βρέχετε αμέσως με χυμό λεμονιού.
Καθαρίζετε τακτικά το σίδερό σας, τρίβοντάς το απαλά με ένα κομμάτι ύφασμα όσο είναι ακόμα ζεστό.
Για να αποφύγετε τα δάκρυα στο ξεφλούδισμα του κρεμμυδιού, το ραντίζετε με λίγο ξίδι όταν βγάλετε τον πρώτο φλοιό ή το καθαρίζετε κάτω απο τον απορροφητήρα σας (ο απορροφητήρας είναι δική μου εφεύρεση και πιστέψτε με..πιάνει)!
Οι πατάτες διατηρούνται καλύτερα και δεν φυτρώνουν, αν βάλετε ανάμεσά τους 1-2 μήλα.
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266