Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/03/2013

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και αισιοδοξία να σας συντροφεύουν. 

Εάν θέλουμε να ανοίξουμε εύκολα ένα φύλλο ζύμης χωρίς να κολλάει στον πλάστη αλλά και χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αλεύρι, χρησιμοποιούμε το τρικ της λαδόκολλας ή της πλαστικής μεμβράνης. Τοποθετούμε λοιπόν το ζυμάρι ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και ανοίγουμε το φύλλο μας.

Στη συνέχεια αφαιρούμε τη λαδόκολλα που βρίσκεται από πάνω, αναποδογυρίζουμε το φύλλο στο ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και αφαιρούμε και το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας.
Όταν σοτάρετε
Όταν σοτάρετε μην πετάτε τους χυμούς και τα υπολείμματα του τηγανιού.
Χρησιμοποιήστε τα για να φτιάξετε σάλτσες που θα έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά.
Για να μην… εκρήγνυται το λάδι στο τηγάνι
Φροντίστε τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται.
Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, κ.τ.λ.
Επίσης, λίγο αλάτι (μια κουταλιά περίπου) στη μέση του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνεται το λάδι θα βοηθήσει αρκετά.
Επίμονη μυρωδιά τηγανίσματος;
Για να μη μυρίζει τηγανίλα όλο σας το σπίτι κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού.

Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266