Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 18/09/2012


Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και αισιοδοξία να μας συντροφεύουν για να μπορούμε να έχουμε ενέργεια. Τι άλλο μας δίνει ενέργεια φυσικά το φαγητό. Το φαγητό δίνει στο σώμα σας ενέργεια, όπως το πετρέλαιο δίνει στο αυτοκίνητο το καύσιμο που χρειάζεται για να κινηθεί. Και τι συμβαίνει όταν βάζεις το λάθος είδος πετρελαίου στο αυτοκίνητο; Σταματάει να κινείται και είστε αναγκασμένοι να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήματα για να το κάνετε να κινηθεί ξανά σωστά.
Το σώμα σας πρέπει να είναι ικανό να χρησιμοποιήσει το φαγητό που βάζετε μέσα του, αλλιώς θα αισθάνεστε κουρασμένος και εκτός φόρμας. Φροντίστε να τροφοδοτείται το σώμα μας με τροφές που παρέχουν υψηλής απόδοσης ενέργεια.


Αγκινάρες
Εκτός από το να έχουν τέλεια γεύση και είναι απολαυστικό να τις τρως, οι αγκινάρες είναι μία εξαιρετική πηγή για γρήγορη ενέργειας. Δεν περιέχουν λιπαρά και θερμίδες, όμως είναι εντυπωσιακά χορταστικές, που σημαίνει πως είναι σημαντικές στο να βοηθούν να χάσετε κιλά ενώ διατηρείτε τα επίπεδα ενέργειας στην κορυφή.
Ντομάτες
Υπάρχει κάτι που δεν κάνουν οι ντομάτες; Εκτός από το να μας προστατεύουν από τον καρκίνο (είναι γεμάτες από lycopene), οι ντομάτες περιέχουν υψηλά επίπεδα κολλαγόνου, που δυναμώνουν τους τένοντες του σώματος, τους συνδέσμους και τον ιστό των οστών.
Σπανάκι
Το σπανάκι είναι τόσο γεμάτο από θρεπτικές ουσίες που δίνουν ώθηση στην υγεία, που οι ειδικοί λένε πως προστατεύει ολόκληρο το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το σπανάκι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κάλσιο, και όπως ο Ποπάϊ θα παρατηρούσε… έχει πολύ σίδηρο.

Η συνέχεια αύριο με περισσότερες τροφές και ενέργεια.