Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/09/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη. Να έχετε ένα υπέροχο πρωινό και μια υπέροχη ημέρα. Τα σχολεία άνοιξαν και όλοι μπαίνουμε σε διαφορετικούς ρυθμούς, αρχίζει η πλατεία και γεμίζει κόσμο και σιγά σιγά η παραλία γίνεται πιο ήσυχη χωρίς πολύ φασαρία γι'αυτό το λόγο έχει και πολλούς φανατικούς για την ηρεμία που προσφέρει. Από την άλλη πλευρά η σημερινή ημέρα είχε λαϊκή αγορά ξεκινήσαμε από νωρίς να δούμε και να αγοράσουμε προϊόντα μεσσηνιακά και ύστερα να σκεφτούμε τι καλό θα βάλουμε σήμερα στο τσουκάλι μας. Τι σημαίνει όμως λαϊκή αγορά.

Η λαϊκή αγορά είναι εβδομαδιαία διοργάνωση πώλησης φρέσκων τροφίμων με κύριο σκοπό την προμήθευση του πληθυσμού με βασικά προϊόντα διατροφής κατευθείαν από τον παραγωγό από την μια, και για να δώσει την δυνατότητα στον παραγωγό να διοχετεύσει τα προϊόντα του κατευθείαν στον καταναλωτή από την άλλη μεριά. Βέβαια εκτός από γεωργικά τρόφιμα στην λαϊκή αγορά συναντούμε και άλλα προϊόντα, διατροφής και μη, π.χ. ψάρια, ρουχισμό και άλλα.
Η λαϊκή αγορά συνήθως διοργανώνεται μια φορά την εβδομάδα σε προκαθορισμένο, πάντα το ίδιο μέρος, που συνήθως είναι μια πλατεία ή ένας δρόμος. Διαρκεί λίγες ώρες. Συνήθως από το πρωί (οχτώ η ώρα) μέχρι το μεσημέρι (δύο ή τρεις). Οι πάγκοι είναι φορητοί, συναρμολογούνται το πρωί και αποσυναρμολογούνται στο τέλος της αγοράς.



 Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας

Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266