Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/08/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη. Ένας απλός και ωραίος τρόπος για να δώσετε άρωμα και γεύση στο μαγείρεμα είναι να προσθέσετε λίγα φρέσκα μυρωδικά. Είναι εκπληκτική η μεταμόρφωση των γεύσεων στα πιάτα στα οποία υπάρχουν φρέσκα αρωματικά. Κάθε μυρωδικό βέβαια ταιριάζει με διαφορετικά υλικά και παρ’ όλο που έχουμε συνδυάσει κάποιες γεύσεις μεταξύ τους τολμήστε να πειραματιστείτε μαγειρεύοντας με διάφορα φρέσκα μυρωδικά και να βρείτε τις γεύσεις που σας αρέσουν. Τα βάζετε στο τέλος του μαγειρέματος για να μη καταστραφεί η γεύση και το άρωμά τους. Αν χρησιμοποιήσετε ξερά, βάζετε αντίστοιχα τη μισή ποσότητα αφού τα ξερά έχουν πιο δυνατό άρωμα. 
Μυρωδικά - γευστικοί συνδυασμοί.
Βασιλικός: Ντομάτες (σαλάτα ή σάλτσες), λευκά τυριά, κοτόπουλο.
Κόλιαντρος: Σε όλα τα πικάντικα πιάτα, θαλασσινά, κοτόπουλο, κολοκυθάκια.

Μαντζουράνα: Κρέας, πατάτες, ντομάτα, κολοκυθάκια.
Εστραγκόν: Θαλασσινά, κοτόπουλο, αβγά, κρέμα γάλακτος.
Δυόσμος: Πατάτες, κουκιά, αρακάς, αρνάκι, θαλασσινά, παντζάρια, σαλάτες με ντομάτα ή αγγούρι, λευκά τυριά (κυρίως χαλούμι).
Θυμάρι: Σε ζωμούς, σάλτσες, ψητό κρέας ή ψάρι, πατάτες.
Ρίγανη : Κρέας, πατάτες, κοτόπουλο, σάλτσες με λευκό κρασί.
Μελισσόχορτο: Θαλασσινά, φρούτα, γλυκές σάλτσες για παγωτό.
Λουίζα: Χοιρινό, ψάρια, σέλερι, σελινόριζα.
Φασκόμηλο: Χοιρινό, λουκάνικα, κοτόπουλο, κίτρινη κολοκύθα.
Δεντρολίβανο: Θαλασσινά (κυρίως μύδια), ψάρια, αρνάκι, κοτόπουλο, πατάτες.

  Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας