Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/08/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη.  Να έχετε μια υπέροχη ημέρα, με ζωντάνια και αισιοδοξία. Πάμε με διάφορες συμβουλές. Αν ετοιμάζετε να φτιάξετε λαχανοντολμάδες , αλλά δεν θέλετε να ζεματίσετε τα φύλλα του για να μη χαθεί μέρος των βιταμινών του , βάλτε ολόκληρο το λάχανο για 3-4 ώρες στην κατάψυξη. Στη συνέχεια βγάλτε το και αφήστε το να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μόλις ξεπαγώσει, θα διαπιστώσετε ότι τα φύλλα του είναι τόσο μαλακά που δεν χρειάζεται να βράσουν για να μπορούν να τυλιχθούν εύκολα.
Ξύλα που έχουμε μαζέψει από τη θάλασσα, όταν τα χρησιμοποιήσουμε στο ψήσιμο, προσθέτουν μια ελαφριά "θαλασσινή" γεύση στα ψαρικά και τα θαλασσινά. Ξύλα από αμπέλια στο ψήσιμο προσθέτουν ένα έντονο άρωμα φρούτων σε όλα τα κρέατα και τα πουλερικά.
Για να γίνει η πίτα σας αφράτη και να σχηματίσει κρούστα, πριν τη ψήσετε , μπορείτε να την περιχύσετε με ένα φλυτζάνι γάλα και να περιμένετε να το απορροφήσει πριν τη βάλετε στο φούρνο.

Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας