Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 20/03/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και αισιοδοξία, θάρρος τόλμη και ελπίδα. Ξεκινήσαμε εχτές ένα θέμα για τις αφροδισιακές τροφές, σας έγραψα γενικά τι επικρατεί μέσα από έρευνες, σήμερα θα σας γράψω για ποιες τροφές, επηρεάζουν την σεξουαλική λίμπιντο.
Μπακαλιάρος: Βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά του στην αργινίνη, ένα αμινοξύ που είναι υπεύθυνο για την ανδρική στύση. Η φυσική αυτή ουσία περιέχεται σε αναλογία 1,8 γραμμαρίων για κάθε 100 γραμμάρια μπακαλιάρου.
Σοκολάτα: Η σοκολάτα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες ουσίες με αντιγηραντική δράση, επειδή βελτιώνουν τη ροή του αίματος. Περιέχει επίσης θεοβρομίνη και φαινυλαμίνη, ορμόνες που ο οργανισμός μας παράγει στη διάρκεια της φάσης του έρωτα.
Στρείδια: Τα στρείδια είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, μεταλλικά άλατα που βελτιώνουν την παραγωγή του σπερματικού υγρού και τη λειτουργικότητα της τεστοστερόνης στους άνδρες, ενώ ευνοούν την ωορρηξία στις γυναίκες.
Ελαιόλαδο: Το παρθένο ελαιόλαδο έχει αφροδισιακή δράση που συνδέεται με τη βιταμίνη Ε, η οποία ευνοεί την κυκλοφορία του αίματος και είναι και αγγειδιασταλτικό.
Μπαχαρικά: Το γαρίφαλο είναι ένα από τα πιο ισχυρά αφροδισιακά. Ο κόλιανδρος φέρνει αισθήματα ευφορίας στις γυναίκες και το μοσχοκάρυδο στους άνδρες. Η κόκκινη πιπεριά, όπως και η πιπερόριζα, έχουν διεγερτική δράση.
Καρπούζι: Το καρπούζι οφείλει τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αμινοξύ κιτρουλίνη, το οποίο μόλις το καταναλώσουμε μεταλλάσσεται με τα ένζυμα του σώματος και μετατρέπεται σε αργινίνη, η οποία έχει ευεργετική δράση στο κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Βανίλια: Η βανίλια καταπολεμεί τη σεξουαλική ανεπάρκεια, επενεργώντας στο κεντρικό νευρικό σύστημα, χάρη στο άρωμά της.
Κρασί: Ερευνα του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας έδειξε ότι ένα-δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί αυξάνουν την ερωτική επιθυμία.
Τρούφα: Το πανάκριβο αυτό μανιτάρι περιέχει την ορμόνη ανδροστενδιόνη που βρίσκεται και στον ιδρώτα των ανδρών.
Γαύρος: Η αφροδισιακή δράση του οφείλεται στα ωμέγα 3 που αυξάνουν τη ροή του αίματος και στο ιώδιο που διεγείρει τον θυρεοειδή, συμβάλλοντας στην παραγωγή ορμονών. 

 

 Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266