Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2012

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα Θανάση και Αθανασία. Κάθε ημέρα όλο και πιο ευχάριστο γίνεται το πρωινό μας υποχωρεί το κρύο, και μπορούμε και προσαρμοζόμαστε. Το λιομάζωμα συνεχίζετε με καλούς ρυθμούς η τιμή δεν είναι πολύ καλή για τους παραγωγούς, πιστεύω σε μία καλή ανάκαμψη αλλιώς δεν πρέπει να το λέμε το χρυσάφι της Μεσσηνίας. Ο Όμηρος αποκαλούσε το ελαιόλαδο “Χρυσό Υγρό” και ο Ιπποκράτης “μεγάλο θεραπευτή”.  Ελαιόλαδο χαρακτηρίζεται το έλαιο που λαμβάνεται από τους καρπούς της ελιάς της Ευρωπαϊκής (Olea Europea ) με μέσα αποκλειστικά μηχανικά και μεθόδους ή επεξεργασίες οπωσδήποτε φυσικές, σε θερμοκρασίες που να μην προκαλούν αλλοίωση του ελαίου Είναι γνωστό ότι η μεσογειακή διατροφή αποτελεί πρότυπο μιας υγιεινής διατροφής, λόγω της πρόληψης και αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων και μακροζωία του πληθυσμού που την καταναλώνουν. Πυρήνας της διατροφής αυτής, είναι το ελαιόλαδο. Η μεσογειακή διατροφή προτείνει ότι, αμέσως μετά τα φρούτα και τα λαχανικά, σε καθημερινή βάση βρίσκεται η κατανάλωση ελαιολάδου. Και εμείς απλά το υποτιμούμε με σπορέλαια και διάφορα άλλα υποκατάστατα. Μακάρι σε μια καλή ενημέρωση για να μάθει ο κόσμος την χρησιμότητά του.
ΨΑΡΙΑ
Σαρδέλα
Θράψαλα
Βακαλάοι
Αγριομούσμουλο
ΣΟΥΠΕΣ
Κρεατόσουπα
Ψαρόσουπα
ΚΡΕΑΤΑ
Παστίτσιο
Σμυρνέικα σουτζουκάκια
Μοσχάρι ραγού
Κατσίκι λεμονάτο
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
532: η Στάση του Νίκα στη Κωνσταντινούπολη, καταστέλλεται, όταν οι στρατηγοί του Ιουστινιανού, Βελισάριος και Νάρσης παγιδεύουν τους επαναστάτες στον Ιππόδρομο προκαλώντας μεγάλη αιματοχυσία.
 1919: η Σμύρνη, με την περιφέρεια του Αϊδινίου, παραχωρείται στην Ελλάδα, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης Ειρήνης, που έγινε στις Βερσαλλίες.
1996: ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός με 86 ψήφους έναντι 75 του ’κη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.