Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Κουράγιο, υπομονή και όχι βιαστικές ενέργειες. Συνεχίζω με το στρώσιμο του τραπεζιού.  Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα από τα τραπεζομάντηλά σας. Σκεφτείτε ποιους έχετε προσκεκλημένους και επιλέξτε το καταλληλότερο! Εάν έχετε προσκαλέσει για κυριακάτικο γεύμα φίλους με τα παιδιά τους, προτιμήστε υφάσματα που πλένονται και σιδερώνονται εύκολα κι όχι το υπέροχο, κεντητό τραπεζομάντηλο της γιαγιάς.
Ιδιαίτερη έμφαση δώστε στη διάταξη που τοποθετούνται τα μαχαιροπήρουνα. Υπάρχουν αρκετοί εναλλακτικοί τρόποι για την τοποθέτηση των μαχαιροπήρουνων. Ο απλούστερος συμβατικός κανόνας είναι τα μαχαιροπήρουνα να τοποθετούνται με τη σειρά που διαδοχικά σερβίρονται τα πιάτα, δηλαδή από τη δεξιά εξωτερική πλευρά του κάθε καλεσμένου προς τα μέσα και από την κάθε πλευρά του πιάτου.
ΣΟΥΠΕΣ
Γιουβαρλάκια
Ψαρόσουπα
ΨΑΡΙΑ
Βακαλάοι
Κοτσομουράκι
Αγριομούσμουλο
Καλαμάρι
ΚΡΕΑΣ
Κατσίκι στη γάστρα
Κεφτέδες
Ψαρονέφρι ρολό με γέμιση

Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1919: στην Ελλάδα, μετά το τέλος των ανακρίσεων για την αποκαλυφθείσα συνωμοσία προς ανατροπή του καθεστώτος και παλινόρθωση της μοναρχίας, παραπέμπονται στο στρατοδικείο 37 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί. .
1949: H Τζόλι Μπέλιν ρίχνει κατά λάθος τον λαμπτήρα, που περιέχει τερεβινθίνη πάνω στα ρούχα της και ανακαλύπτει το στεγνό καθάρισμα
1994: η Αθήνα αντιδρά έντονα στην πρόταση της Γαλλικής Προεδρίας στην Ε.Ε να περιοριστούν σε πέντε οι επίσημες γλώσσες της Ενωμένης Ευρώπης, αποκλείοντας, μεταξύ άλλων, την ελληνική.