Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2011

Καλημέρα καλή δύναμη. Μας μένουν δύο ημέρες για τα ψώνια και με λεπτομέρειες που χρειάζονται για να έχουμε ευχάριστα Χριστούγεννα. Κοιτάξτε να τις περάσετε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε μην σκύβετε το κεφάλι, χαμόγελο και αισιοδοξία έτσι και αλλιώς εσείς δεν κάνετε κάτι λάθος, άλλοι επινοούν κοψίματα και διάφορα άλλα, άρα και εσείς θα δώσετε αυτό που μπορείτε το ακατόρθωτο κανένας δεν μπορεί να το κάνει. Σήμερα στις συνταγές σας έχω πάλι μια πολύ ωραία συνταγή με μοσχάρι οπότε με το παζλ τι να φτιάξουμε στο τραπέζι σιγά σιγά όσο μπορώ σας βοηθάω. Και για να ομορφύνει το τραπέζι μας σας δίνω ένα δίπλωμα πετσέτας τέλειο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
1. Πάρτε μια πετσέτα τετράγωνη. Απλώστε την σε μια επίπεδη επιφάνεια και διπλώστε τη στη μέση διαγώνια, ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο (με τη μύτη προς τα επάνω)
2. Πάρτε τις δύο άκρες του τριγώνου και διπλώστε τις προς τη μύτη του, ώστε να σχηματιστεί ο ρόμβος που βλέπετε στην φωτογραφία.
3. Πάρτε τη μύτη του ρόμβου που είναι προς το μέρος σας και διπλώστε τη προς την πάνω μύτη. Αφήστε ένα περιθώριο (να μην ακουμπήσει δηλαδή η μία μύτη την άλλη).
4. Διπλώστε ξανά προς τα κάτω τη μύτη που μόλις ανεβάσατε. Προσέξτε η μύτη να μην ξεπερνάει τη βάση (γιατί μετά δεν θα στέκεται καλά).
5. Πάρτε και τις άλλες δύο μύτες και διπλώστε τις προς τα κάτω, μέσα από την προηγούμενη μύτη. Δείτε τη φωτογραφία.
6. Πιάστε την πετσέτα και προσεκτικά γυρίστε την από την άλλη. Πάρτε τις δύο άκρες και βάλτε τη μία μέσα στην άλλη.
7. Τώρα η πετσέτα σας είναι έτοιμη. Βάλτε λίγο το χέρι σας μέσα στη βάση που φτιάξατε για να την ανοίξετε λίγο και τοποθετήστε τη πάνω στο πιάτο.
ΣΟΥΠΕΣ
Ψαρόσουπα
Κρεατόσουπα
ΨΑΡΙΑ
Μπακαλιάρος
Κουτσομούρα
Βλαχοσφυρίδα
Θράψαλλα
ΚΡΕΑΣ
Κρασάτο
Σμυρναίικα
Ζυγούρι στη γάστρα
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266