Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Κάποιος φίλος με πήρε πρωί πρωί και μου είπε ψηλά το κεφάλι. Μα είναι δυνατόν να μας κόψουν οι βόρειοι το χαμόγελο, πάμε δυνατά και με ηρεμία θα βρούμε λύσεις, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που είναι δυνατόν, ότι είναι αδύνατον συγνώμη, κύριοι δεν θα μπορέσουμε. Πάμε τώρα για τις ετοιμασίες του τραπεζιού των Χριστουγέννων σε διάφορες χώρες.
 Ιταλία
Πανετόνε, το αφράτο τσουρέκι της με τους ξηρούς καρπούς, το Πάντορο, κέικ με άχνη και το Πανφόρτε το υπέροχο μελόψωμο, πέρασαν την ενδοχώρα και πλέον έχουν κατακτήσει και τις καρδιές των Ευρωπαίων. Οι Ιταλοί προτιμούν το χοιρινό στα εορταστικά δείπνα τους. Μαριναρισμένο με μυρωδικά, φασκόμηλο και δεντρολίβανο έχουν την τιμητική τους, ενώ δεν λείπει ποτέ το κοτετσίνο, φρέσκο χοιρινό που σερβίρεται με κρέμα από φακές. Δεν ξεχνάνε βέβαια την πάστα. Αφού την ντύσουν με τα καλά της, παρουσιάζουν δημιουργίες με θαλασσινά, χαβιάρι και περίτεχνες σάλτσες.
Αγγλία
Οι Άγγλοι προτιμούν το κυνήγι αλλά και τη γεμιστή γαλοπούλα. Ακόμα και οι πίτες τους είναι με κρέας. Η γνωστή πίτα του Βοσκού είναι με αρνίσιο κρέας. Για επιδόρπιο κάθε λογής πουτίγκα έχει την τιμητική της ενώ μεγάλη παράδοση έχουν και στα κέικ και στα μπισκοτάκια για κάθε γούστο. Τσάι το απόγευμα και ζεστό κρασί (Mulled Wine) για την ημέρα των Χριστουγέννων.
ΣΟΥΠΕΣ
Ψαρόσουπα
Γιουβαρλάκια
ΨΑΡΙΑ
Κουτσομούρα
Κολαούζο
Καλαμάρια
ΚΡΕΑΣ
Κρασάτο
Σμυρναίικα
Αρνί στο φούρνο
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας 
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1930: αιματηρές σκηνές εκτυλίσσονται στη Θεσσαλονίκη, όταν η αστυνομία επιτίθεται εναντίον των σιδηροδρομικών, που ζητούν τη χορήγηση του 13ου μισθού τους.
 1931: επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών εργατών σημειώνονται έξω από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.