Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 06/12/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα και φυσικά στο πολεμικό ναυτικό. Από ότι ακούμε από τις ειδήσεις ο καιρός να μπαίνει στο πνεύμα του χειμώνα. Με βροχές, κρύο και στα ψηλά χιόνια. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες εβδομάδες την Ευρώπη φαίνεται πως θα κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους και στη χώρα μας. Μαζί τους, όμως, προβλέπεται να αυξηθούν και τα κρούσματα της γρίπης, όπως και τα κοινά κρυολογήματα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όταν πέφτει η θερμοκρασία και μειώνεται η ηλιοφάνεια, αρρωσταίνουμε πιο εύκολα. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε από την πλευρά μας για να ενισχύσουμε τις άμυνες μας; Είναι αλήθεια πως το φαγητό μπορεί να μας προστατέψει; Πρέπει να τρώμε για να... δυναμώσουμε; Αρκετές επιστημονικές ανακοινώσεις υποδεικνύουν ότι η διατροφή μπορεί όντως να ενισχύσει τη φυσική άμυνα του σώματός μας. Διάφορες βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, βότανα και αμινοξέα φαίνεται πως μπορούν να ενισχύσουν την υγιή λειτουργία του αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματός μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι η διατροφική μας κατάσταση επηρεάζει ακόμα και τη γενετική έκφραση των ιών. Ενας διατροφικά πλήρης οργανισμός μπορεί να αναστείλει την ίδια την ικανότητα του ιού να αναπαράγεται ελεύθερα και να «ευημερεί». 
ΣΟΥΠΕΣ
Γιουβαρλάκια
Ψαρόσουπα
ΚΡΕΑΣ
Μπιφτέκι φούρνου αφράτο.
Κατσίκι λεμονάτο κατσαρόλας
Κεφτέδες
Σμυρναίικα σουτζουκάκια
ΣΧΑΡΑΣ
Χοιρινή 
Μοσχαρίσια
Ψαρονέφρι
Συκώτι μοσχαρίσιο
Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1920: δημοψήφισμα επαναφέρει στην Ελλάδα από την αναγκαστική εξορία το βασιλιά Κωνσταντίνο, μετά την εκλογική ήττα του Ελευθερίου Βενιζέλου και το θάνατο του βασιλιά Αλέξανδρου από δάγκωμα πιθήκου. Ακολουθεί η μικρασιατική καταστροφή. 
1940: οι Ιταλοί καίνε το Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα, με σκοπό να συνεχίσουν την προς βορρά υποχώρησή τους. Κυνηγώντας τους ο ελληνικός στρατός μπαίνει στους Αγίους Σαράντα απελευθερώνοντας τους για μία ακόμη φορά.
1989: αυξήσεις σε αγαθά και υπηρεσίες ανακοινώνει η οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα.