Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2011

Καλημέρα και καλή δύναμη. Χαμόγελο και αισιοδοξία να περιβάλουν την ημέρα σας. Σήμερα είναι Τετάρτη και είναι ημέρα λαϊκής αγοράς. Ετοιμαστήκαμε νωρίς και ανεβήκαμε για τα ψώνια μας, κάνοντας την βόλτα μας από όλους τους πάγκους. Δεν σας έχω πει ποτέ για τα οφέλη που έχει η αγορά της Καλαμάτας σε σύγκριση με άλλους τρόπους που κάνετε τα ψώνια σας. Προτιμάμε τις λαϊκές για φρούτα και λαχανικά, καθώς τα προϊόντα είναι πιο φτηνά ελλείψει πολλών μεσαζόντων και καθώς τα λειτουργικά έξοδα είναι χαμηλότερα. Μπορεί κανείς να κάνει παζάρι με τον πωλητή πράγμα που δεν γίνεται αλλού. Αν έχουμε μάλιστα και πωλητή που μας γνωρίζει, είναι ευκολότερο να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Αν ψωνίσουμε το μεσημέρι μπορούμε να πετύχουμε οικονομία κατά 50% αφού οι πωλητές θέλουν να ξεπουλήσουν και να φύγουν. Φυσικά δεν γίνεται μόνο στα λαχανικά αλλά και στο κρέας και στα ψάρια. Δοκιμάστε το και δείτε μια άλλη πλευρά από την καθημερινοτητά σας. 

ΣΟΥΠΕΣ
Φασολάδα
Ψαρόσουπα
Γίδα βραστή
ΛΑΔΕΡΑ
Μπριάμ με αγκινάρες
Γίγαντες
Μανιτάρια κρασάτα
ΨΑΡΙΑ
Μαριδάκι
Μπαρμπούνια
Βακαλάοι
Θράψαλλα

Περισσότερα για το υπόλοιπο μενού στα τηλέφωνά μας
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
1981: "ριζικά οικονομικά μέτρα για να αντιμετωπιστεί η ""τεράστια κρίση"", εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου στη Βουλή, κατά την εκφώνηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης."
1981: "ψιλές, δασείες και περισπωμένες ""εξαφανίζονται"" από τα τετράδια των μαθητών, με την εφαρμογή στα σχολεία του μονοτονικού." 
1989: ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Συνασπισμός συμφωνούν και ο Ξενοφών Ζολώτας σχηματίζει την οικουμενική κυβέρνησή του.